Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του χειροποίητου υποδήματος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Από το 1948, ο Ιωάννης Σουρούδης στο πρώτο εργαστήριό του στις Συκιές, ξεκίνησε με τη δημιουργία παιδικών και εφηβικών υποδημάτων. Η φιλοσοφία μας, συνοψίζεται στις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής, την άνεση, την αισθητική και την προσωπική φροντίδα κάθε τεχνικής και διακοσμητικής λεπτομέρειας.

Το 1984 αναλαμβάνουν την σκυτάλη οι υιοί του Ιωάννη, Ευάγγελος και Κωνσταντίνος Σουρούδης, προχωράνε στην ανέγερση του νέου βιοτεχνικού κτιρίου της εταιρείας και την εκσυγχρονίζουν με την προσθήκη νέου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το 2007 η εταιρεία μας εξειδικεύεται, πλέον, στο βρεφικό και βαπτιστικό παπούτσι και παίρνει τη μορφή που έχει μέχρι και σήμερα, γνωστή ως Ευάγγελος Σουρούδης – Everkid Shoes.

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης, η τρίτη γενιά της οικογένειας, οι αδερφές Ελένη, Ιωάννα και Βασιλική Σουρούδη διατηρούν μια από τις ελάχιστες, πλέον, ελληνικές βιοτεχνίες παπουτσιών, που συνεχίζει, με αγάπη, να ανταποκρίνεται σε όλες τις νέες τάσεις της εποχής στο παιδικό υπόδημα, μέσα από αδιάκοπη έρευνα και τεχνογνωσία.

Κατεβάστε τους καταλόγους μας για να δείτε
την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας

Κατεβάστε τους καταλόγους
μας για να δείτε την πλήρη
γκάμα των προϊόντων μας

Κατεβάστε τους καταλόγους
μας για να δείτε την πλήρη
γκάμα των προϊόντων μας